Skip to content
Sport

Adela Popescu, critici virulente din partea fanilor: „Măcar pentru poze aranjează-ţi puţin fața! FOTO

Adela Popescu a fost ținta unor critici virulente din partea fanilor, după ce a postat pe pagina personală de Facebook, o imagine, în care apare îmbrăcată în haine lejere, nemachiată și ţinându-şi în braţe bebeluşul.

Deşi poza a adunat peste 73.000 de Like-uri pe reţeaua de socializare, unii internauţi s-au grăbit să o şi critice pe artistă pe motiv că s-a lăsat fotografiată fără să fie „aranjată”, potrivit Realitatea.net

„Eu nu vad o femeie tânără care ţine în brate un bebe. Se vede o bunică cu un bebe… Măcar pentru poze aranjează-ţi puţin fața, apoi te stergi cât stai cu bebe. Puţin respect pentru fanii tăi”, i-a atra atenţia cineva.

Imediat însă, în apărarea Adelei Popescu au sărit numeroase fane care au arătat că frumuseţea unei femei şi mai ales a unei proaspete mămici nu ţine de fond de ten, farduri sau ruj: „Adela, sincer eu nu știu de ce te complici. Ești frumoasă și aşa, nu contează dacă ești sau nu data cu fond de ten… Eu cred ca unii cam exagerează. (…) Un moment unic de iubire alături de scumpul tău copil. Nu te uita la gura lumii, fii cât mai naturala pentru copilul tău.”

adela popescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *