Skip to content
Politică

ADEVĂRATA față a lui Dragnea: profilul unui lider autocrat care NU respectă presa și libertatea de exprimare! EXCLUSIV

Aktual24

Un cunoscut sociolog susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că șeful PSD-ist Liviu Dragnea a fost întreaga sa viață un pesonaj cu accentuate porniri autocrate, care nu a  respectat niciodată presa și libertatea de exprimare.

Este vorba despre Alfred Bulai, ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Așa a fost întotdeauna!

”Vedeți dumneavoastră, când ai parte de liniște politică, poți poza în mare lider democratic, în mare susținător al libertății de exprimare… Însă, când ești subiectul unor ample tensiuni și când ai alunecat cu un picior în pușcărie, atitudinea se schimbă în mod diametral. Așa se întâmplă cu Liviu Dragnea, care nu mai are de ce să joace teatru și își dă arama pe față! Dragnea nu a început să gândească așa acum, zilele astea, ci el a gândit în felul ăsta întreaga sa viață. Ăsta-i Dragnea: un individ cu porniri autocrate care nu dă nici măcar o ceapă degerată pe libertatea de exprimare și pe presă, în general, dacă nu este aservită până la gradul de propagandă de partid.

Disperarea

Acum, nu cred că inepțiile lansate de Dragnea – care a spus că instituțiile statului ar trebui să se ocupe de câteva site-uri incomode – se vor transforma, finalmente, în realitate. Mulți dintre cei din jurul lui Dragnea au oarece experiență politică și sunt conștienți că, în astfel de momente mai mult decât delicate, este indicat să stea cu capul la cutie. Am îndoieli că unele instituții vor face jocul lui Dragnea, care, se vede cu ochiul liber, este un om disperat”, a declarat Alfred Bulai, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *