Skip to content
" "
Economie Politică

Adevărata miză: protejata lui Vâlcov din fruntea ANAF a început deja să schimbe directorii din teritoriu

Ziaristii.com

Miza schimbării șefului ANAF și numirea în fruntea Agenției a unei apropiate a lui Darius Vâlcov a fost reîmpărțirea pozițiilor importante în sistem.

La nicio lună de la numirea Mihaelei Triculescu la conducerea Fiscului, încep schimbările de directori în ANAF, au declarat în exclusivitate pentru PSNews surse care au dorit să își păstreze anonimatul.

" "

Iar protejata lui Vâlcov și Teodorovici va face evaluările, fără să aibă vreo experințe în acest sens.

Vă prezentăm, în exclusivitate, un document intern, care circulă prin ANAF și care evidențiază războiul pe funcții de conducere și mazilirile puse în practică de Vâlcov și compania.

În document se menționează că:

Întrucât la nivelul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Tmișoara, Iași, București posturile de director general sunt vacante/temporar vacant, vă facem cunoscut că, îm măsura în care sunteți interesat, în scopul susținerii propriei eventuale candidaturi pentru exercitarea temporară a atribuțiilor acestor funcții publice de conducere, sunteți invitat la o discuție prealabilă cu președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în una din zilele 23, 28 și 29 ianuarie 2019.

Discuția se va purta pe linia coordonării unei unități teritoriale de conducere la care facem referire și importanța acesteia în structura sistemului finanțelor publice în general și a administrației fiscale în mod special (…)”.

Programarea pentru interviul cu președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală se va face prin intermediul Direcției generale de organizare și resurse umane sau direct la cabinetul președintelui agenției”, se mai arată în documetul citat.

Puteți vedea documentul mai jos.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *