Skip to content
Societate

Adevăratele mize ale scandalului din subteran: Iubita secretă a sindicalistului Ion Rădoi are mai multe magazine în stațiile de metrou

Inquam Photos / Ilona Andrei
" "

Noi informații ies la iveală despre mizele protestului de la metrou, de vinerea trecută, când sindicaliștii de la Metrorex conduși de Ion Rădoi au blocat Capitala. Potrivit gandul.ro, unul dintre motivele pentru care Ion Rădoi a oprit metroul vizează faptul că că iubita lui, Elena Claudia Minea, ar rămâne fără spații comerciale.

Deși a invocat faptul că protestul vizează intenția Metrorex de a tăia salarii sau de a realia restructurări de personal, Ion Rădoi are și interese personale în acest scandal. Gandul.ro dezvăluie faptul că  persoana prin intermediul căreia Rădoi ar ”căpușa” Metrorexul este iubita lui secretă, Elena Claudia Minea.

" "
" "

Sursa citată precizează că Rădoi și Minea locuiesc împreună și chiar fac vizite nocturne la sediul Metrorex. Sindicalistul șef a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea, trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț. Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

MADAME BOUTIQUE S.R.L.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *