Skip to content
Politică

Adevăratul motiv al debarcării fostului Procuror General. De ce a fost eliminat Nițu

Senior Editorul de la Jurnalul National Dan Constantin a comentat, marti seara, în emisiune „La ordinea zilei” de la Antena 3 faptul că fostul procuror general Tiberiu Nitu a cazut la mijlocul scandalului coloanei oficiale în care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea, intruct acesta ar fi instrumentalizat mai multe dosare ale fostului presedinte Traian Băsescu.

„In contextul in care oamenii lui Basescu isi contureaza pozitiile puterii, Nitu era din alt film. A trebuit eliminat. S-a gasit aceasta vina nesemnificativa din punct de vedere al consecintei soociale. Marea problemă de a justifica aceste acuzatii era ca a perturbat traficul. Este o aberatie.”

Amintim că fostul procuror general al României, Tiberiu Niţu, a fost audiat la DNA, în dosarul coloanelor oficiale, iar ulterior, a fost pus sub urmărire penală de procurori pentru complicitate la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat al insitutuţiei, acesta având calitatea de suspect în dosar. Audierea lui Niţu a fost o premieră în România, întrucât este pentru prima dată când un fost procuror general a fost audiat la DNA.

 

1 comentariu la “Adevăratul motiv al debarcării fostului Procuror General. De ce a fost eliminat Nițu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *