Skip to content
Sport

Adevărul despre relația Simonei Halep cu Smiley. Un apropiat al artistului rupe tăcerea

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, precum și colaborator de-al acestuia, a vorbit în premieră despre realația acestuia cu jucătoarea de tenis, Simona Halep.

Simona Halep și Smiley se află împreună, în America, în această perioadă. Ea, la un turneu de tenis, el în scop profesional. Artistul și-a făcut însă timp să fie în tribună la toate meciurile compatrioatei sale, fie că au fost cele de la Indian Wells, sau cele de la Miami, turneu ce se desfășoară în aceste zile. Astfel că, speculațiile au început să apară. Formează celebrul burlac și sportiva noastră numărul 1, cel mai nou cuplu din show-bizz? Ei bine, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, în același timp și colaborator de-aI acestuia, rupe tăcerea și vorbește, în premieră, despre relația celor doi.

”Simona îi este foarte dragă, atât lui, cât și nouă, cei de la casa de producție. Dar între ei nu este nimic. Smiley a fost la meciurile Simonei, ca și suporter, întrucât se cunosc iar el se află în America, în această perioadă”, a declarat pentru libertate.ro sursa mai sus menționată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *