Skip to content
Sport

Adevărul despre sarcina Andrei! Vezi ce destăinuie artista

Adevărul despre sarcina Andrei! Vezi aici ce destăinuie artista!

Astfel, artista a povestit ce a însemnat până acum căsătoria cu Cătălin Măruţă şi a dat detalii despre cea de-a treia sarcină, după ce în nenumărate rânduri s-a zvonit că s-ar pregăti să aducă pe lume încă un copil.

„Eu nu sunt genul de om care îşi ţine viaţa de familie într-un secret continuu, dimpotrivă. Dacă eram însărcinată, aş fi recunoscut din prima zi în care medicul mi-ar fi confirmat. Dar acum, totul a pornit în glumă de la o emisiune TV, apoi presa zilnic a speculat acest lucru, fără ca măcar să mă întrebe… Avem doi copii minunaţi, nu avem un plan ferm legat de câţi copii vom mai avea, dacă Dumnezeu va decide că ne mai trebuie încă unul, în casa şi în inima noastră există loc suficient. Dacă nu, ne considerăm oricum nişte părinţi care nu au ce să reproşeze destinului“, a declarat cântăreaţa, pentru revista Ciao!.

În nenumărate rânduri s-a zvonit că s-ar pregăti să aducă pe lume şi cel de-al treilea copil, după ce cântăreaţa i-a adus pe lume pe David (5 ani) şi pe micuţa Eva Maria (1 an), iar acum a vorbit pentru prima dată de această viitoare sarcină, potrivit cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *