Skip to content
Politică

Adevărul despre scandalul de la congresul lui Băsescu: A fost un grup de rromi… EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul cu bani de la congresul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, ales, sâmbătă, liderul Mişcării Populare: „A fost un grup de rromi”…

După ce în presă au apărut ştiri conform cărora unii oameni ar fi fost plătiţi să participe la congresul Mişcării Populare, Radu Cristescu (vicepreşedinte al formaţiunii) a precizat, pentru PSnews.ro, că respectivele persoane au fost, de fapt, mai mulţi rromi şi că, probabil, această mişcare a fost „opera” lui Florin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul senatorului PSD Gabriela Firea (purtătorul de cuvânt al partidului).

" "
" "

CITIŢI ŞI: Dezvăluiri incendiare din culisele congresului PMP: S-au dat bani!

„Nu există asemenea informaţii. A fost un grup de rromi care era afară, care n-au fost lăsaţi să intre, dacă vă referiţi la şmecheriile jurnalistice. A fost un grup de 8-9 rromi, care nici n-au intrat în sală. Am înţeles că în presă au apărut nişte capturi fantastice. Sunt nişte rromi aduşi din Ilfov. Probabil că e opera vreunui Pandele şi înregistraţi că li s-au dat bani, dar nu au fost lăsaţi să intre. Au fost aduşi, probabil, să dea un pic de coloratură, mai rromă, aşa un pic”, ne-a declarat Radu Cristescu.

" "

2 comentarii la “Adevărul despre scandalul de la congresul lui Băsescu: A fost un grup de rromi… EXCLUSIV

  1. Tiganii-s tot….tigani ! Chiar daca zic ca-s romani si …urca la tribuna ! Nu-i tigan cine-i tigan, e tigan cel care se face tigan !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *