Skip to content
Politică

Adina Florea: Dosarul lui Kovesi a fost deschis ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiță!

Şefa Secţiei de anchetare a magistraţilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineaţă, că dosarul în care este citată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Florea a precizat că se vor respecta drepturile tuturor şi în primul rând legea.

”Este un dosar ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. E o anchetă în desfăşurare, nu am cum să comentez. Din punctul meu de vedere, eu nu pot să vă spun decât că este o anchetă în curs de desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi în primul şi în primul rând se va respecta legea”, a declarat Adina Florea., scrie news.ro

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi a anunţat, miercuri seara, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Ea susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

În 24 ianuarie, fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat, la Antena 3, că va fi audiat din Serbia de Secţia privind infracţiunile comise de magistraţi, în dosarul care o vizează pe Laura Codruţa Kovesi, iar dacă procurorii îi vor cere, le va da fotografia în care apare şefa DNA la o petrecere la el acasă, despre care el a vorbit, dar pe care nu a prezentat-o public.

Ghiţă a anunţat în 9 decembrie 2018 că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

 

1 comentariu la “Adina Florea: Dosarul lui Kovesi a fost deschis ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiță!

  1. Dna Kovesi acuzata in urma plangerii unui infractor refugiat la Belgrad, care fuge de justitia romana, am trait s-o vedem si pe asta!!!!
    Acum stim ce cauta gusa la Belgrad!!!!
    Se pare ca vocea penalilor este mai puternica decat vocea omului cinstit!!!!! Dragnea schimba legi, guverne, si completuri de judecata ca sa scape, Madam Florea ii executa si ea, si altii, ordinele orbeste, iar acum se vede foarte clar ca intr-adevar nu a fost niciodata independenta, a fost doar cea care executa ordinele fara sa cracneasca, si cati ca ea!!!! A facut scoala degeaba!!! Zero ca om, zero ca magistrat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *