Skip to content
Politică

Adina Florea pentru șefia DNA. Toader îi dă replica lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea

Joi seară, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” la Antena 3, ministrul Justiției, Tudorel Toader, îl atacă pe Iohannis deoarece nu este de acord cu propunerea Adinei Florea pentru a ocupa funcția de procuror-șef la DNA și îl acuză pe președintele României că ar fi ilogic felul său de abordare: „mai întâi a spus că nu o va numi, pentru că ar însemna un regres în lupta împotriva corupției, după care a spus că va veni acasă și va studia documentele. Eu credeam că, cu logica mea, ordinea este exact invers”.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Noul șef al DNA. Iohannis: Avem un aviz negativ de la CSM care trebuie să ne dea foarte mult de gândit

„Să facem diferența între declarațiile politice, electorale și cele cu un conținut riguros. Procedura de la CSM, care dă un aviz consultativ îl va ajuta pe președinte să înțeleagă dacă cea propusă la șefia DNA, are abilitățile manageriale pentru a fi numită în funcție. Eu nu am ascultat toate declarațiile președintelui dar mi-a atras atenția un lucru. Mai întâi a spus că nu o va numi, pentru că ar însemna un regres în lupta împotriva corupției, după care a spus că va veni acasă și va studia documentele. Eu credeam că, cu logica mea, ordinea este exact invers(…)”, a declarat  Tudorel Toader.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *