Skip to content
Europa

Adina Vălean, despre renegocierea PNRR: Orice plan este perfectibil, dar cel mai bun este planul pe care îl ai şi de care te ţii

Inquam Photos/Octav Ganea

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, susţine că Executivul ar trebuie să respecte Planul de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) în forma negociată deja cu Comisia Europeană. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR.

Adina Vălean a fost întrebată, luni, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, despre posibilitatea renegocierii PNRR şi a afirmat: ”La Transporturi nu am auzit acest aspect pus pe agendă. S-a muncit mult, şi cu consultanţa Comisiei Europene, tocmai ca planul să fie unul solid. Aş spune clar că nu are absolut niciun rost…”.

Potrivit News.ro, comisarul european a adăugat că ”orice plan e perfectibil, dar cel mai bun este planul pe care îl ai şi de care te ţii”. ”Sigur, suntem într-un nou context şi dacă în alte sectoare este necesar să se facă o ajustare, Comisia Europeană este dispusă să discute. În ceea ce mă priveşte, pentru Transporturi, planul pe care îl ai este cel mai bun plan. Trebuie să fii consecvent”, a adăugat Adina Vălean.

În repetate rânduri, ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *