Skip to content
Politică

Adio, dar mă întorc. Bădălău a căzut la pace cu Dragnea: Am foarte multe înţelegeri!

Inquam Photos / Octav Ganea

Niculae Bădălău a făcut parte din grupul nemulțumiților din PSD, după care a întors armele împotriva puciștilor din partid în ultimul moment, iar mai nou, a fost răsplătit de Liviu Dragnea cu o nouă funcție în grupul de lucru înființat de PSD pentru monitorizarea punerii în aplicare a programului de guvernare.

Astfel, cei doi par că au căzut la pace, Bădălău precizând chiar că în viitorul CEx al PSD s-ar putea decide ca din guvern să facă parte membri ai organizației PSD Giurgiu.

„Eu, cu domnul preşedinte Dragnea, am foarte multe înţelegeri, ieri am avut o discuţie, cred că de trei ori ne-am văzut ieri la trei întâlniri, cred că undeva la patru-cinci ore am stat de vorbă faţă de forma în Guvern şi comisia care s-a format, cum avem de gând cu secretarul general al guvernului, cu foarte mulţi factori din guvern. (…) Luni, a fost BPN, s-a format o comisie pentru analiza guvernului – pentru că unul dintre factorii pentru care am pierdut puncte comparativ cu 2016 a fost imaginea guvernului, funcţionalitatea lui – şi, ca urmare a acelei scrisori de la ultimul CEX, s-a format o comisie care analizează acum partea umană, resursa umană. Probabil vom încerca să mai propunem şi noi ceva din Giurgiu, sper că vom avea din nou miniştri, pentru că am văzut că atunci era o mare tragedie că am pierdut miniştri. Nu am pierdut nimic, ideea e să ne facem datoria, dar atunci am văzut că foarte multe publicaţii anunţau aşa o mare tragedie că nu mai avem ministru. Funcţia de ministru e o funcţie extrem de volatilă”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit B1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *