Skip to content
Politică

Adio, dar mă întorc la tine! Horia Nasra, fostul lider al PSD Cluj, a revenit în partid: mesaj tranșant înainte de moțiune

Deputatul Horia Nasra, fostul preşedinte al PSD Cluj care plecase din partid la Pro România în urmă cu o săptămână, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că revine în PSD Cluj şi că nu va vota moţiunea, la fel şi colegul său, deputatul Cornel Itu.

Stimați clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.
Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, scrie Horia Nasra pe pagina sa de Facebook.

Dat afară de Dăncilă și înlocuit cu un ziarist

Luna trecută, Horia Nasra a fost dat afară de la conducerea PSD Cluj şi înlocuit cu jurnalistul Liviu Alexa. Decizia a fost luată în CEx-ul partidului, anunțul fiind făcut chiar de către premierul Viorica Dăncilă.

Nasra a reacționat a doua zi, pe Facebook: „Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greşită, cu siguranţă că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunţaţi colegii mei. Cât despre alegeri libere 🙂 să fim serioşi… este mai uşor să conduci un partid prin interimari!”.

El susţinea atunci și că PSD nu mai este partidul în care a intrat în urmă cu 12 ani.

„Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut ca duşul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înşelat…”, a completat Horia Nasra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *