Skip to content
Politică

Adio, dar mă-ntorc la tine! Patru primari din Giurgiu pleacă din PNL și revin la PSD

facebook.com

Aurel Enache, primarul liberal din comuna giurgiuveană Comana a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că se transferă la PSD, partidul din care făcuse parte înainte de a fi racolat de liberali. La conferința de presă a participat și președintele social-democraților din județ, deputatul Marian Mina, care a susținut că vor mai fi „doi sau trei primari” care se vor reîntoarce la PSD. „Vă pot da în avans primele trei nume: Cătălin Corbea – Prundu; Constantin Stoica – Colibași; Florin Nidelea – Clejani”, a spus acesta.

„Aurel Enache a hotărât să se alăture echipei PSD și îi mulțumesc pentru acest lucru.
De-a lungul timpului, jurnaliștii m-au întrebat dacă am discuții cu primarii care în 2020 au părăsit, din varii motive, PSD, și invariabil am răspuns că dialoghez cu domniile lor.
Acum vă pot spune cu siguranță că cel puțin la două săptămâni voi fi în fața dumneavoastră cu doi sau trei primari, care se reîntorc la PSD.
Vă pot da în avans primele trei nume: Cătălin Corbea – Prundu; Constantin Stoica – Colibași; Florin Nidelea – Clejani.
Mi-aș dori ca cei din PNL să lase primarii liberi, să nu îi mai amenințe și să nu îi mai hărțuiască, așa cum au făcut în 2020”, a declarat Marian Mina.

La rândul său, Aurel Enache a făcut o precizare foarte interesantă, spunând că după doua luni de stat în PNL, a intenționat să plece de la liberali, însă cererea lui a fost respinsă de aceștia și, mai mult, chiar Marian Mina i-ar fi spus că încă nu este momentul “să se lepede de PNL”.

„Eu nu vreau să stau marionetă, mai bine plec de la primărie. Ne-au pus să cheltui banii pe studii de fezabilitate pentru proiecte din PNDL, din Anghel Saligny, dar nu au finanțat nici un proiect”, a declarat Aurel Enache.

El a spus că în perioada următoare alți zece primari liberali se vor întoarce la PSD, partidul din care plecaseră înainte de alegerile locale din septembrie 2020.

Menționăm că PS News a încercat să obțină o reacție și din partea lui Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, însă acesta nu a răspuns solicitărilor noastre până la momentul publicării acestei știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *