Skip to content
Politică

Adio probleme cu deszăpezirea? Florea: „Vom demara procedurile!”

www.caleaeuropeana.ro

Adio probleme cu deszăpezirea? Florea: „Vom demara procedurile!”.

Astfel, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a făcut anunțul potrivit căruia, Primaria sectorului 5 va prelua de la Primaria Capitalei activitatea de salubrizare si deszapezire pe raza sectorului, incepand cu 15 octombrie 2016, informează Hotnews.ro

„In 15 octombrie ar trebui sa pornim salubrizarea cu totul, asta inseamna ca pana atunci trebuie sa avem derulate toate procedurile legale astfel incat sa putem exercita serviciul. Vom demara procedurile de licitatie, vom respecta in totalitate legea, nu pot sa va spun acum ce suma vom aloca fiindca ea se va decide i in urma licitatiei. Speram insa ca ea sa nu fie mai mare decat cea pe care o cheltuieste in prezent Primaria Generala. Speram sa se constate imbunatatiri substantiale daca ne vom invarti in jurul acelei sume:”, a declarat primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Mai mult, acesta a declarat ca va trece in caietul de sarcini toate pretentiile pe care le are de la noul operator.

„Vreau sa trecem in caietul de sarcini toate pretentiile pe care le avem, in urma discutiilor cu specialisti. Este extrem de important sa nu mai avem acele terenuri care sunt practic depozite necontrolate de gunoi sa se poate interveni rapid cand se intampla acest lucru, sa facem contracte de salubrizare cu toti cetatenii pentru gunoiul menajer astfel incat sa nu se mai arunce pe domeniul public de catre persoane care nu au contract si as vrea sa nu mai avem probleme cu deszapezirea”, a declarat Florea.

Totodată, întrebat daca va introduce o taxa de salubrizare pentru cetateni, primarul sectorului 5 a declarat ca nu s-a luat nicio decizie in acest sens.
„A existat asemenea idee, dar nu am luat in calcul nestiind care va fi valoarea contractului de salubrizare . Cred ca putem suporta aceasta suma, dar vom lua si asemenea masuri daca va fi nevoie”, a declarat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *