Skip to content
Politică

”Adio, Vlăduț, adio, Magicianule!” Silviu Mănăstire salută debarcarea lui Vlad Voiculescu: E un act de curaj să recunoști că ești prost. VV nu a înțeles!

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire salută decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, considerând că este ”o lecție de viață” pentru politicienii din Guvern: ”că nu merge toată ziua cu gargara și imaginea, mai trebuie să și faceți ceva”. ”E un act de curaj să recunoști că ești prost, ăsta este adevărul! VV nu a înțeles!”, scrie jurnalistul pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

”Adio, Vlăduț, adio, Magicianule! A fost tragicomic să te joci de-a Sănătatea cu noi, dar am scăpat! Nu a fost ușoară debarcarea acestui imberb incompetent. Scriu despre faptele lui VV de vreo 5 ani, de la primul mandat, rar mi-a fost dat să văd un asemenea magician/ iluzionist al gargarei/ care a prostit atâta lume în față cu așa-zisa competență pe sănătate, reforme, bla-bla-uri ONG-iste grețoase. Trebuia să rămână la ONG și să ajute copiii în continuare, să facă ce știa cât de cât bine. Că nimeni nu i-a contestat asta.

" "
" "

O lecție de viață pentru politicienii din Guvern: nu merge toată ziua cu gargara și imaginea, mai trebuie să și faceți ceva, iar dacă vă ajută cineva să vă explice că sunteți habarniști sau pur și simplu descoperiți că sunteți proști pe acel post, mai bine plecați acasă. Faceți un serviciu țării! E un act de curaj să recunoști că ești prost, ăsta este adevărul! VV nu a înțeles!

Bravo, Florin Cîțu, când e cazul mai trebuie și lăudat, că asta e viața!

PS: În mod paradoxal, VV nu avea nicio vină în ultima tragedie, cea a TIR-ului ATI de la Babeș. Acolo e chelia lui Arafat implicată”, afirmă Silviu Mănăstire.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a precizat Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *