Skip to content
Puterea Știrilor Video

Administrația „diletanților” USR din Timișoara copiază modelul Clotilde Armand. Ben Oni Ardelean: „Orașul a fost îngropat în mizerie, este plin de șobolani”

Ben Oni Ardelean/ PS News

Invitat în studioul Puterea Știrilor, deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean, a taxat dur administrația USR de la Timișoara, despre care spune că „a îngropat orașul în mizerie”.

„Au adus în jurul lor tot felul de oameni care sunt foarte dubioși. Unii care te miri de pe unde i-au adus și care favorizează anumite firme, anumite contracte”, atrage atenția deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean.

Reacția liberalului vine în contextul în care Aida Szilagy, membru USR și consilier local la Primăria Timișoara, a fost prinsă că a construit ilegal un bloc într-o zonă de case.

DETALII AICI: „Stradă cu stradă, schimbăm România!”. O consilieră locală USR a construit ilegal un bloc în Timișoara: După sentința Curții de Apel, Aida Szilagyi a demisionat din Consiliul Local

„O adunătură de oameni care au intrat într-un anumit partid, care n-au avut și nu au nici în acest moment o ideologie – eu n-am identificat-o, însă mi-am dat seama pe unele locuri de acest neomarxism, aplecarea lor spre toate valorile acestea de extremă, că dacă le spun progresiste spun un lucru frumos. Bineînțeles, un alt lucru pe care pot să îl afirm aici este că au început foarte diletant peste tot. Nu a existat un loc în care să intre profesionist, să știe care sunt butoanele, să înceapă să activeze în sfera respectivă. Nu. Peste tot au început foarte diletant.

La Timișoara l-au adus viceprimar pe un domnișor Lațcău (n.r – Ruben Lațcău), care a terminat o facultate de 3 ani în 7 ani, au pus-o șefă a consilierilor la Consiliul Județean pe o doamnă care am înțeles că a fost secretar la Partidul Comunist, l-au pus pe listele pentru Parlament pe un domn care s-a lăudat că e nu știu ce mare șef de corporație și în ultima zi de campanie am depistat că, de fapt, are doar liceul terminat. Adică senatorul de Timiș, Raoul Trifan, are doar 12 clase. Eram curios și am vrut să pun o întrebare publică dacă și-a terminat studiile și le termină. După aceea, au pus pe cineva la Colterm care a fost arestat acum vreo 15 ani pentru devalizare. Au pus o altă doamnă, mare consilieră, care a fost luată de mascați acum vreo 15 ani pentru că a devalizat o altă firmă undeva la Orăștie. Au adus în jurul lor tot felul de oameni care sunt foarte dubioși. Unii care te miri de pe unde i-au adus și care favorizează anumite firme, anumite contracte. Avem o problemă majoră, în primul rând, de viziune, cât și de pragmatismul administrativ de care ai nevoie”, a declarat deputatul PNL Ben-Oni Ardelean.

„Orașul a fost îngropat în mizerie”

„Orașul a fost îngropat în mizerie, este plin de șobolani. Situație la indigo cu Clotilde Armand. Mi-a explicat cineva care se ocupă de deratizări: dacă nu stropesc această vegetație, fauna crește, adică vin șobolanii cât câinii. Cred că această chestiune este o chestiune care trebuie să dea de gândit fiecărui cetățean în parte”, a mai precizat liberalul Ben-Oni Ardelean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *