Skip to content
Social Societate

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

unirea.ro

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat luni că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla şi Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţele Comitetului de Avizare din data de 27 şi 30 august, scrie news.ro.

Programul Rabla este de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, iar Rabla Plus vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 115 dosare pentru 225 autovehicule şi 1 contestaţie pentru 3 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 64 dosare pentru 142 autovehicule dintre care 109 pur electrice şi 33 electrice hibride”, arată un comunicat al AFM.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *