Skip to content
Societate

Administraţia Fondului pentru Mediu suspendă din nou înscrierile în Programul Casa Verde Fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu suspendă din nou înscrierile în Programul Casa Verde Fotovoltaice, întrucât aplicaţia nu a funcţionat nici după redeschiderea sesiunii.

”Având în vedere că aplicaţia informatică nu a funcţionat corespunzător nici la reluarea înscrierilor de astăzi, 22 decembrie 2021, ora 16.00, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, a luat decizia de a suspenda din nou înscrierile persoanelor fizice de către instalatori”, a transmis, miercuri, AFM.

Sursa citată de News.ro a precizat că reluarea înscrierilor va fi stabilită şi comunicată ulterior pe site-ul instituţiei. ”Înscrierile nu vor fi reluate în cursul zilei de astăzi! Ne cerem scuze pentru situaţia creată”, a mai transmis instituţia.

Înscrierea în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a început, miercuri, la ora 10.00, dar aplicaţia a funcţionat cu intermitenţe, procedura fiind suspendată. După noi intervenţii la sistem şi o nouă simulare, aplicaţia a fost relansată la ora 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *