Skip to content
Politică

Administrația Prezidențială, cu ochii pe revizuirea Constituției

Consilierul prezidențial Simina Tănăsescu a afirmat joi că Administrația Prezidențială are ca principal obiectiv înțelegerea procesului de revizuire a Constituției început, adăugând că o aprofundare a discuției legate de revizuirea legii fundamentale cu societatea civilă este un lucru absolut necesar în contextul actual, notează agerpres.

Totodată, aceasta a punctat că Administrația Prezidențială urmărește cu atenție lucrările actualei comisii parlamentare .

„Administrația Prezidențială are ca principal obiectiv înțelegerea procesului de revizuire început, înțelegerea lui inclusiv prin prisma faptului că pare a fi un al doilea început, după ce un prim început de revizuire a avut startul în 2012 și s-a finalizat în 2013. Urmărim cu atenție lucrările actualei comisii comune parlamentare, Administrația Prezidențială este curioasă să afle punctele de vedere ale partidelor, dar și al societății civile. Ar fi bine dacă ar exista mai multe astfel de dezbateri cu societatea civilă”, a spus Simina Tănăsescu la dezbaterea cu tema „Protecția constituțională a drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor”, a precizat Simina Tănăsescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *