Administrație marca Nicușor Dan: 900 de blocuri fără apă caldă și căldură

Protest apă caldă, primăria capitalei
Protest apă caldă, primăria capitalei. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / LIVIU FLORIN ALBEI

Administrație marca Nicușor Dan. 900 de blocuri fără apă caldă și căldură. Sistemul de termoficare din București pare să cedeze zilnic, astfel încât alte sute de imobile sunt afectate și marți, 13 februarie, conform anunțului făcut de Termoenergetica.

Capitala, sub asediul avariilor. 900 de blocuri fără apă caldă și căldură. Șirul de probleme la sistemul de termoficare pare că nu se mai oprește spre disperarea bucureștenilor. Din nou, sute de imobile sunt afectate, lista acestora putând fi găsită mai jos.

900 de blocuri fără apă caldă și căldură. Lista lor

Aproape că nu e zi fără o nouă avarie în Bucureti la rețeaua de termoficare. După ce, ieri Termoenergetica anunța că o avarie majoră pe Magistrala Berceni afectează 1100 de blocuri din Sectorul 4, astăzi compania a informat că peste 900 de blocuri au probleme în ceea ce privește alimentarea cu apă caldă și căldură.

Astfel că, la acest moment sistemul de termoficare funcționează normal în proporție de 90%. Un total de 950 de imobile sunt afectate de avarii.

Dintre acestea, 683 nu au deloc apă caldă și căldură, iar 267 sunt alimentate cu apă caldă și căldură, însă nu în parametrii optimi, scrie b365.ro.

Singura consolare a zecilor de mii de bucureșteni este că încă traversăm o perioadă neobișnui de caldă pentru luna februarie. Dar, vremea se va mai răci în curând, așa că frigul din case se va va resimți tot mai mult.

Încă 900 de blocuri din Capitală sunt afectate de avarii – Foto: Facebook/Termoenergetica București – cu rol ilustrativ

La ora actuală, există avarii în toate cele șase sectoare ale orașului, însă cele mai multe probleme sunt înregistrate în Sectorul 4 și Sectorul 2, conform aplicației TermoAlert.

Astfel, în Sectorul 4 sunt afectate 359 de imobile, iar în Sectorul 2, 307. Le urmează Sectorul 3, cu 149 de imobile afectate și Sectorul 5, cu 59 de imobile afectate

Sectorul 1și Sectorul 6 au, fiecare, câte 38 de imobile în această situație. Lista completă a blocurilor afectate o puteți găsi AICI.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: