Skip to content
Societate

Administratorul public al Primăriei Rădăuți a murit înecat, la Neptun. Marea a mai făcut două victime la Jupiter și Eforie Nord

facebook

Administratorul public al Primăriei Rădăuți a murit înecat după ce a fost luat de valuri, la Neptun.

Tragedia s-a produs joi, 1 septembrie.

Haralambie Herghiligiu, în vârstă de 72 de ani, se afla în vacanță alături de nepotul său.

”Primăria Rădăuți este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului

Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund.

Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi.

S-a născut la Grămești, în 1950. Absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza – Științe Juridice – în 1997 și a Cursurilor Postuniversitare de Management Administrație Publică, în 2001, domnul Haralambie Herghelegiu a ocupat funcția de secretar al municipiului Rădăuți din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcția de administrator public. A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor. Drum lin printre stele mister HH! Sincere condoleanțe familiei îndoliate…”, a transmis primăria într-un mesaj postat pe Facebook.

În ultimele zile, alte două persoane s-au înecat, în stațiunea Jupiter și în Eforie Nord.

Vineri, un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a murit după ce s-a aventurat în mare, deşi era arborat steagul roşu iar scăldatul era interzis din cauza vântului şi a valurilor puternice.

În aceeaşi zi a fost găsit de salvamari pe plajă trupul unui tânăr dat dispărut miercuri seară la Eforie Nord, după ce a intrat în mare şi nu a mai revenit la mal. Victima avea 25 de ani și era din județul Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *