Adrian Câciu, cap de LISTĂ la PSD Dolj: Fac parte dintr-o echipă tânără, valoroasă și axată spre performanță

Sursa foto: Adrian Câciu

PSD Dolj și-a depus oficial listele de candidați pentru alegerile parlamentare, ministrul Adrian Câciu fiind cap de listă pentru Camera Deputaților. Într-o postare pe Facebook, Câciu a declarat că este o onoare să facă parte din echipa tânără și valoroasă a organizației Dolj și că proiectele propuse de PSD vin în sprijinul real al cetățenilor.

Adrian Câciu a subliniat responsabilitatea de a reprezenta această comunitate, asigurând că va acționa cu onestitate.

Fac parte dintr-o echipă tânără, valoroasă și axată spre performanță, iar proiectele noastre vin în sprijinul real al oamenilor. Este o asumare de responsabilitate pentru mine să reprezint această comunitate și vă asigur că o voi face cu onestitate.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a ținut să precizeze că pe lista social-democraților pentru alegerile parlamentare se află „multe doamne”:

Ca întotdeauna, pentru Senat și Camera Deputaților intră în competiție multe doamne, iar media de vârstă a candidaților doljeni ai PSD este sub 45 de ani. Le urez mult succes colegilor mei și le doresc o campanie fără incidente, bazată pe proiecte ancorate în realitate!.

Lista candidaților pentru Senatul României

  • Alexandra Presură – economist, membru al Camerei Deputaților din 2016, 40 de ani;
  • Alina Elena Tănăsescu – avocat, membru al Camerei Deputaților din 2016, 48 de ani;
  • Gheorghița Daniela Barbu – inginer, secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, fost prefect de Dolj, 55 de ani;

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: