Adrian Câciu, despre relaţiile dintre PSD şi PNL: Nu aş putea să spun că a început un război, cred că PSD a tăcut mult

Sursa foto: Facebook / Adrian Câciu

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, fost ministru al Finanţelor Publice, afirmă că nu există ”un război” între PSD şi PNL la începutul acestui an electoral, dar este de părere că ”PSD a tăcut prea mult”. Câciu, vizat de unele critici din partea unor liberali anul trecut, când se discuta despre plata taxei de solidaritate de către compania OMV Petrom, adaugă: ”Ne dorim să nu avem circ în această campanie electorală, dar asta rămâne de văzut”.

”Nu aş putea să spun că a început un război, cred că PSD a tăcut prea mult şi sunt una dintre persoanele care au fost destul de vizate de unele voci care nu aveau nicio treabă cu realitatea în coaliţie. Aduc aminte doar de OMV: dacă ţineţi minte, se spunea că nu încasăm taxa de la OMV şi se spunea că încasăm doar 300 de milioane faţă de un miliard. Am încasat 1,4 miliarde de euro. Dar după aia vocile au tăcut, doar aveau instinctul de trompetă”, a afirmat Adrian Câciu, miercuri seară, la Digi 24.
El a susţinut că PSD nu îşi doreşte ”circ” în campaniile electorale care urmează în acest an.
”Avem o stabilitate politică şi avem un respect unii faţă de ceilalţi şi avem o responsabilitate să conducem această ţară şi cetăţenii nu au nevoie de circ. Ne dorim să nu avem circ în această campanie electorală, dar asta rămâne, exact, de văzut”, a spus Adrian Câciu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL