Skip to content
Puterea Știrilor Video

Adrian Cionca, om de afaceri și candidat pe listele PSD Timiș, despre problema noii generații: Își doresc să facă multe, dar când vine greul abandonează

Facebook/Adrian Cionca

Invitat în studioul Puterea Știrilor, omul de afaceri Adrian Cionca, candidat pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților, a vorbit despre pasiunea sa pentru antreprenoriat și despre cariera care l-a propulsat ulterior în politică.

„M-am născut într-o familie normală de timișeni, în decembrie 1988, fiind al treilea copil al părinților. După două fiice, am venit și eu, încoronarea. Am crescut normal, sănătos, într-o familie cu oameni care s-au înțeles și s-au iubit, lucru pe care l-am aplicat în viața mea de zi cu zi, văzând modul în care tatăl meu a tratat-o pe mama, și mama pe tata. După care am mers la o școală de cartier, foarte bună. Visul meu a fost întotdeauna să devin antreprenor, dar totuși, dacă n-aș fi devenit antreprenor, mi-ar fi plăcut să devin procuror sau, dacă nu, măcar avocat. Nu mi-am dorit niciodată altceva decât aceste două joburi”, spune Adrian Cionca.

Social-democratul a dezvăluit motivele motivele care l-au făcut să aleagă antreprenoriatul.

„De mic am avut înclinația de a face lucrurile să se întâmple. Dumnezeu mi-a oferit abilitatea de a putea să adun oameni, să fac lucruri, să le pot duce la bun sfârșit. Sunt foarte mulți oameni care iubesc să înceapă lucruri, sunt foarte faini, dar e o carte cu coperți negre care se numește Biblia, și scrie acolo că mai bun este sfârșitul unui lucru decât începutul.

Astăzi, generațiile tinere au o mare problemă, sunt entuziasmate de foarte multe lucruri, își doresc să facă foarte multe lucruri, însă când vine greul abandonează. Asta este ceea ce ne lipsește nouă românilor și generațiilor tinere, dorința de a merge mai departe, de a rămâne constanți și chiar dacă ai greși la prima acțiune, e important să mergi mai departe și să știi că dacă asta este chemarea ta, să devii antrenor de fitness, go for it, și vei fi un antrenor de fitness și țintește să fii cel mai bun, pentru că dacă nu ești, vei fi doar un număr și nu vei conta foarte mult”, a conchis Adrian Cionca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *