Skip to content
Sport

Adrian Despot, rănit în incendiul din Clubul Colectiv. Care e starea de sănătate a artistului

Liderul trupei Vita de Vie Adrian Despot a fost ranit in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala. Pe pagina de Facebook a artisutlui au apărut informații că starea de sănătate a acestuia este bună și a ajuns „întreg” acasă, informează hotnews.ro.

Adrian Despot a participat, vineri seara, la concertul trupei Goodbye To Gravity, in clubul Colectiv, unde a izbucnit incendiul soldat cu 27 de morti si aproximativ 200 de raniti.

Sambata dimineata, pe pagina acestuia de Facebook a fost postat un mesaj in care se arata ca starea artistului este buna. Postarea este insotita de mai multe mesaje de incurajare. „Din fericire, Adrian este OK, a ajuns intreg acasa”, se precizeaza pe pagina de socializare.

De asemenea, pe pagina formatiei Vita de Vie au fost publicate mesaje de condoleante pentru victimele incendiului si incurajari pentru persoanele ranite. „Dumnezeu sa-i odihneasca! Ne rugam pentru cei care sunt raniti”. Totodata, membrii trupei au anuntat ca si-au anulat un concert programat pentru sambata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *