Skip to content
Republica Moldova

Adrian Dupu, întâlnire cu ministrul Culturii din R.Moldova: Dotarea cu calculatoare a unor biblioteci, organizarea Bookfest, printre temele abordate

Arhivă personală/Adrian Dupu

Secretarul de stat al Departamentului pentru relația cu Rep. Moldova de la București, Adrian Dupu, s-a întâlnit în această dimineață, la Chișinău, cu ministrul Culturii, Sergiu Prodan.

„Promovarea culturii românești, unul din pilonii care stau la baza relațiilor dintre cele două țări, este prioritară pentru Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Din acest motiv, am discutat cu domnul ministru noi posibilități de colaborare. Printre subiectele abordate au fost: identificarea unor soluții pentru dotarea cu calculatoare a unor biblioteci, cât și organizarea de evenimente culturale în Republica Moldova, cum ar fi ediția din acest an a Bookfest și organizarea unor festivaluri de film.

Apreciez deschiderea si disponibilitatea domnului ministru pentru cooperare și sunt convins că aceasta va aduce beneficii cetățenilor din Republica Moldova”, a declarat Adrian Dupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *