Skip to content
Republica Moldova

Adrian Dupu, la întrevederea Maiei Sandu cu reprezentanții Guvernului român: „R. Moldova se află pe drumul cel bun”

TV8.md

Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a participat astăzi la întrevederea președintelui Maia Sandu cu premierul român Nicolae Ciucă și alți reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României.

În urma întrevederii, Adrian Dupu a accentuat faptul că Maia Sandu a primit asigurarea că România va continua să sprijine R. Moldova, care se află pe drumul cel bun, odată ce a primit statutul de țară candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.

„În întâlnirile avute atât cu președintele Klaus Iohannis, cât și cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, doamna președinte a primit asigurarea că România va continua să sprijine Republica Moldova prin crizele multiple cu care se confruntă.

Primirea statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană este dovada că Republica Moldova se află pe drumul cel bun, iar susținerea României va fi totală pentru îndeplinirea acestui deziderat”, a scris Dupu pe Facebook după întrevedere.

Amintim că, președintele Maia Sandu s-a aflat astăzi la București, într-o vizită oficială efectuată la invitația Președintelui României, Klaus Iohannis. Șefa statului a avut întrevederi cu președintele român Klaus Iohannis, prim-ministrul român Nicolae Ciucă, vicepreședintele Senatului României Alina Gorghiu și alți oficiali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *