Skip to content
Republica Moldova

Adrian Dupu, la Universitatea de Stat din R.Moldova: „O bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor”

Facebook/ Adrian Dupu

Adrian Dupu, secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova din cadrul Guvernului României, a participat la deschiderea Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului „Eugeniu Coșeriu”, din cadrul Universității de Stat (USM), potrivit zugo.md

„Organizată și cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, această a 16-a ediție este o bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor cultural-educative cu mediul academic din Republica Moldova.

Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului ”Eugeniu Coșeriu” a adus alături peste 100 de membri ai comunității academice, reprezentanți ai universităților și institutelor de cercetare din Republica Moldova și de peste hotarele ei.

Felicit organizatorii pentru continuitate și îi asigur de suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României”,a relatat Dupu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *