Skip to content
Politică

Adrian Dupu, reales preşedinte al PNL-Diaspora Republica Moldova

cotidianul.md

Adrian Dupu a fost reales președintele PNL Diaspora – R. Moldova, potrivit unui anunţ postat pe pagina sa de Facebook.

Astăzi în cadrul Comitetului de Coordonare Local al PNL Diaspora Republica Moldova am fost reales în funcția de președinte al organizației.

Mulțumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru un nou mandat de președinte al PNL Diaspora Republica Moldova. Îi felicit și pe colegii care formează de astăzi Biroul Politic al organizației noastre.

Rezultatele noastre foarte bune obținute până acum ne responsabilizează și ne obligă. Sunt sigur că noi știm să facem ceea ce trebuie pentru a ne păstra poziția de lideri în PNL Diaspora.

Vă asigur că vom crește de la an la an și obiectivele noastre îndrăznețe vor contribui decisiv la apropierea Republicii Moldova de România și de Uniunea Europeană. În politică nu există minuni. Totul se obține cu muncă, modestie și determinare.

Iar eu, în calitate de președinte reales, vă asigur că vom fi și mai uniți și mai buni și mai puternici. Aveți încredere în voi! Aveți încredere în Partidul Național Liberal și vom reuși să facem mai bună viața mai multor oameni.

Asta înseamnă, în opinia mea, să faci politică. Să faci viața oamenilor mai bună, fără să aștepți nimic la schimb! Vă doresc tuturor sănătate, liniște și mult succes în tot ce vă propuneți! Vă mulțumesc!„, scrie Adrian Dupu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *