Skip to content
Republica Moldova

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova, întâlnire cu premierul Natalia Gavrilița: Am discutat strategii și acțiuni viitoare

Facebook/Adrian Dupu

Adrian Dupu, Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, a avut o întrevedere cu prim-ministrul R. Moldova, Natalia Gavrilița. În cadrul vizitei, cei doi oficiali au discutat despre proiectele pe care DRRM le are în desfășurare.

Potrivit Secretarului de stat, premierul R. Moldova a manifestat deschidere în a oferi sprijin în ceea ce privește acțiunile Departamentului.

„În cadrul ultimei vizite la Chișinău, am avut o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldovei, doamna Natalia Gavrilița.

În calitate de Secretar de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, i-am prezentat misiunea și rolul DRRM și proiectele pe care Departamentul le are în desfășurare în acest an.

Totodată am discutat strategii și acțiuni viitoare pe care DRRM le are în vedere pentru consolidarea relațiilor dintre România și Republica Moldova.

I-am cerut Prim-ministrului sprijinul pentru ceea ce ne dorim să realizăm și mă bucur că am găsit deschidere din partea Domniei Sale, care ne-a asigurat de toată susținerea”, scrie Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *