Adrian Ionuţ Brîncoveanu, numit consul general la Haifa

INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Adrian Ionuţ Brîncoveanu a fost numit, vineri, consul general, şef al Consulatului General al României la Haifa, Israel, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit sursei citate, această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată pe 15 martie de către Ministerul Afacerilor Externe împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcţia de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara graniţelor ţării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidaţi în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii, precizează ministerul român, citat de agerpres.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL