Adrian Kreiner a fost torturat prin metoda Arbatachar, spun anchetatorii. Filmul evenimentelor, refăcut pas cu pas

Sursa foto: Facebook

Omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, care a murit în urma unui jaf petrecut în propria casă, a fost legat de mâini şi de picioare de către cei trei bărbaţi cu cagule care au intrat în locuinţa lui.

Anchetatorii spun că suspecții au utilizat o formă de tortură care implică durere extremă pentru a afla unde erau banii și obiectele de valoare. Filmul evenimentelor din noaptea crimei a fost prezentat într-o conferință de presă susținută joi, la Sibiu, de autoritățile implicate în anchetă.

„În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți.

Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu fi intrat pe raza orașului Sibiu. Au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei, după care au ajuns în parcarea Promenada Mall Șelimbăr în jurul orei 17.30.

După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți. După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți”, a declarat procurorul criminalist Valentin Florescu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: