Skip to content
Politică

Adrian Mititelu, trimis în judecată

Fostul patron al clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani și folosire cu rea credință a bunurilor societății.

Alături de Adrian Mititelu au mai fost trimiși în judecată Ștefan Ionescu, Gheorghe Joavină, Gigi Cristian Oprea, Iancu Crăciunoiu, Gigel Preoteasa, Nuți Claudia Negru, Daniel Roșianu și Fănel Trandafir.

Conform unui comunicat al DIICOT, Adrian Mititelu a inițiat un grup infracțional organizat, la care au aderat și ceilalți, scopul asumat fiind comiterea în formă continuată de infracțiuni prin intermediul societăților comerciale din grupurile de firme MAXITEC, respectiv Regional Media din județul Dolj.

Prejudiciul cauzat statului se ridică la peste 23.000.000 lei.

Au fost luate măsuri asupra bunurilor mobile și imobile ale inculpaților și totodată și asupra conturilor bancare și a părților sociale pe care aceștia le dețin șa societăților comerciale implicate.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul București.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *