Adrian Mutu după ce tricolorii s-au oprit în optimi la Euro: Capu’ sus, băieţi!

Sursa foto: Facebook / Echipa naţională de fotbal a României

Adrian Mutu a postat un mesaj de încurajare pentru echipa naţională, marţi seară, pe Facebook, după ce tricolorii s-au oprit în optimile de finală la Euro 2024.

“Hai România! Capu’ sus, băieţi! Mândru de voi”, este mesajul lui Mutu.

Dinamo Bucureşti mulţumeşte echipei naţionale pentru parcursul de la Euro: “Mulţumim că ne-aţi făcut mândri! Felicitări tricolorilor pentru performanţa pe care au realizat-o la acest turneu final. După 24 de ani aţi reuşit să ne dăruiţi bucuria şi plăcerea de a vedea reprezentativa naţională de fotbal în faza superioară a unui turneu final, iar pentru această performanţă vă suntem profund recunoscători!”

Şi Farul Constanţa îi încurajează pe tricolori: “Vă mulţumim! Capul sus, tricolori!”

Universitatea Craiova a postat un mesaj similar cu cel al Farului: “Capul sus, România!”.

Echipa naţională de fotbal a României a notat, pe Facebook, că drumul la Euro se opreşte aici, dar echipa pleacă o câştigătoare: “Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici! Plecăm câştigători, am câştigat o ECHIPĂ: tricolorii şi suporterii”.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: