Skip to content
Sport

Adrian Mutu, scandal într-un restaurant din centrul Bucureştiului

Revenit de curând în ţară, după ce a petrecut o vacanţă romantică în Cuba alături de noua lui soţie, Sandra Bachici, Adrian Mutu a fost implicat într-un scandal, joi seară, într-un restaurant centrul Bucureştiului.

Fotbalistul a petrecut alături de mai muţi prieteni şi a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia, relatează Gazeta Sporturilor.
Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază… Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota”, au declarat martorii oculari.
Oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurant: „Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *