Skip to content
Sport

Adrian Mutu se însoară a treia oară. A stabilit data nunţii

Adrian Mutu (36 ani) este pregătit să oficializeze relaţia cu Sandra Bachici (20 ani) în faţa ofiţerului stării civile. Potrivit apropiaţilor, cei doi se vor căsători în această toamnă.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici sunt împreună de doar câteva luni, iar între timp s-au mutat împreună şi şi-au făcut planuri de căsătorie.

Sandra este femeia potrivită pentru el. În numai câteva luni, Adrian a făcut-o după chipul şi asemănarea lui. Puştoaica îl face să se simtă tânăr, e cuminte, este tot timpul la dispoziţia lui, este foarte discretă şi nu îşi doreşte să fie celebră. Da, au planuri de viitor. Copil nu cred că vor avea în viitorul apropiat, dar cu siguranţă se vor căsători. Cununia civilă ar trebui să aibă loc în toamna acestui an, nu ştim exact data. Sunt secretoşi, nu sunt genul de oameni care povestesc tuturor planurile lor„, a declarat un apropiat al lui Adrian Mutu, pentru cancan.ro.

Mutu se simte ca la 25 de ani, are senzaţia că trăieşte prima dragoste. La rândul ei, Sandra îi dă senzaţia că este dependentă de el, iar asta îl zăpăceşte„, a mai declarat aceeaşi sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *