Skip to content
Politică

Adrian Năstase iar îl ia la șuturi pe Radu Banciu: Jigodie, gunoiule, idiotule!

click.ro

Fostul prim-ministru Adrian Năstase din nou îl ia la șuturi pe jurnalistul Radu Banciu.

Într-un articol publicat marți pe blog (și intitulat „Tratamentul periodic pentru Radu Cap de porc”), ex-premierul continuă seria materialelor nimicitoare la adresa realizatorului de la B1 TV, ca reacție la atacurile acestuia de pe micul ecran.

La fel ca în celelalte dăți, Năstase îl „gratulează” pe Banciu cu epitete furibunde (precum „idiot”, „gunoi”, jigodie”) și susține că între el și alt ziarist (Dan Tăpălagă, de la Hotnews), îl preferă pe acesta din urmă.

„El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toti”, punctează cel care a condus Guvernul între 2000 și 2004.

Iată o mostră din dezlănțuirea lui Adrian Năstase:

„Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să stie unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am făcut pentru tara asta, bă, gunoiule? Dacă poti să mergi să faci turism in toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce esti. Sigur că am si gresit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au văzut decât interesul lor”.

Citiți AICI întregul material semnat de către fostul prim-ministru.

1 comentariu la “Adrian Năstase iar îl ia la șuturi pe Radu Banciu: Jigodie, gunoiule, idiotule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *