Skip to content
Politică

Adrian Năstase îl îndeamnă pe Marcel Ciolacu să se ducă în geacă roşie în faţa Guvernului

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Fostul premier și lider PSD Adrian Năstase le sugerează social-democraților aflați în opoziție să fie mai pro-activi în noul context politic şi să fructifice oportunităţile oferite inclusiv de mişcările de stradă anti-restricţii.

Este important să înţelegem că au existat nemulţumiri şi la 10 august, aşa cum există şi acum. Unele nemulţumiri au fost manipulate şi atunci. România este din ce în ce mai divizată şi oamenii aşteaptă soluţii si nu ştiu prea bine cum să le obţină.

" "
" "

Partidele au o cotă de încredere foarte mică. Mă uit la PSD că nu ştie dacă e bine să participe la aceste demonstraţii de stradă sau nu. Eu, dacă aş fi în locul lui Marcel Ciolacu, aş pune o geacă roşie pe mine şi aş ieşi să dau o declaraţie în faţa Guvernului. Nu neapărat să mă asociez cu alţii sau cu alte tipuri de nemulţumiri, ci pentru a arăta că e nevoi de o dezbatere serioasă.

Ca sa intru într-un alt registru, iată că a venit momentul ca propunerile de dărâmare a gardului de la Parlament, Guvern, Cotroceni, să fie puse în aplicare. Au fost legi în acest sens, a fost un entuziasm 10 ani pentru aceste iniţiative.

Iată că este un moment foarte potrivit pentru aceste iniţiative. Parlamentarii PSD să ia iniţiativele de acolo de unde se află şi să le susţină. Doar prin reducerea la absurd şi prin a arăta cât de stupide sunt unele iniţiative ale celor de la putere se poate demonstra că ei nu meritau să ajungă la putere.

Dincolo de operaţiuni rituale cu moţiuni, e nevoie de acţiuni mult mai puternice”, a declarat Adrian Năstase, miercuri seară, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *