Skip to content
Politică

Adrian Năstase, ironic la sugestia lui Tătaru de a transfera persoanele de peste 65 de ani în hoteluri: Modelul nord vietnamez

Inquam Photos / Octav Ganea

Adrian Năstase a reacționat ironic pe blogul personal după sugestia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de a transfera persoanelor de peste 65 de ani la hoteluri pentru a fi protejați de coronavirus.

Potrivit acestuia, aceste persoane nu trebuie „nici să voteze în toamnă”, deoarece au anumite preferințe privind „un anumit partid”.

„M-am gandit ca putem dezvolta sugestia ministrului Tataru referitoare la transferarea celor in varsta de peste 65 de ani in hoteluri, pentru a-i proteja de virus, eventual pana la sfarsitul anului. Acestea ar deveni astfel un fel de apart-hoteluri pentru a ajuta si industria hoteliera.

Pentru a fi protejati eficient de contactele cu ceilalti, ar fi util ca aceste persoane sa nici nu voteze in toamna. Astfel, si rezultatul votului ar fi mai echilibrat, tinand seama de preferintele lor, cunoscute, pentru un anumit partid. Iar pentru a nu fi contaminati, usile camerelor de la hoteluri ar trebui sa aiba cate o ferestruica, prin care sa le fie adusa mancarea.

In Hanoi, in urma cu cateva decenii, se spune ca persoanele in varsta erau scoase din oras ca sa nu strice imaginea capitalei. Nu stiu unde erau duse. Poate in niste camere de hotel, in afara oraselor”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *