Skip to content
Politică

Adrian Năstase vorbește despre o amplă operațiune de manipulare: PSD a picat în plasă

Inquam Photos / Ilona Andrei
" "

Fostul premier și lider PSD, Adrian Năstase, susține că în această perioadă, PNL și Guvernul duc o amplă operațiune de manipulare și încearcă să mențină starea de alertă cu revenirea în forță a coronavirusului, asta pentru a controla agenda media în timpul pre-campaniei electorale. În opinia lui Năstase, scandalul de corupție de la UNIFARM a dereglat puțin agenda PNL, dar a fost acoperit rapid de scandalul celor doi deputați PSD la șaormeria din Centrul Vechi, oameni pe care Năstase i-ar fi scos imediat de pe lista partidului la următoarele alegeri.

”A început pre-campania electorală. Este important cine construiește agenda media și cu ce teme. Guvernul Orban  se atașează tot mai mult de coronavirus, pe care îl dorește împachetat în continuare în diverse „stări” (de urgentă, de alertă, etc) pentru a controla agenda zilei și „carantinarea” opoziției.

" "
" "

Scandalul măștilor de protecție – de proastă calitate dar scumpe – a perturbat oarecum această strategie. Pare că a fost un act de corupție necesar și util pentru țară.

Totuși, pentru a acoperi micul zumzet mediatic declanșat de această operațiune „specială”, a fost declanșat, prin mai multe site-uri de știri și televiziuni, „mega-scandalul” celor doi deputați PSD bonomi (grăsuți și cu chelie) care au cotropit, în miez de noapte, fără măști, o șaormerie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la interne au intervenit operativ și i-au amendat. În apel, cei doi deputați au mai primit câte o amendă.  

La știri, filmulețul respectiv bate imaginile cu inundații sau căderea guvernului din Franța. De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume șaorma în Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

În locul lor, as fi anunțat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la șaormerie și să se certe Mustafa.

Iar apoi as fi revenit la temele economice și sociale critice ale acestei perioade”., scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *