Skip to content
Politică

Adrian Severin, ipoteze uimitoare despre președinția lui Iohannis

romanianjournal.ro romanianjournal.ro

Adrian Severin, fost europarlamentar și membru PSD, a postat pe blogul personal ipoteze în legătură câștigarea postului de Președinte al României de către Iohannis.

Amintim că fostul ministru este în pușcărie, unde are de executat 4 ani din pedeapsa pentru luare de mită și trafic de influență.

Se pare că acum, aflat în pușcărie creează ipoteze conform cărora Germania s-a implicat în alegerile prezidențiale pe care Klaus Iohannis le-a câștigat, este relatat de Antena3.ro.

Nu știu cât de mult s-a amestecat Rusia în alegerea Președintelui Donald Trump. Probabil mai puțin decât S.U.A. în alegerea Președintelui Boris Elțin. Și cu siguranță mai puțin decât Germania în alegerea Președintelui Iohannis. Cert este însă că binecuvântarea Summit-ului celor trei mări, de la Varșovia, a fost dată de Președintele S.U.A. – ”invitat de onoare” – în cel mai autentic interes american.

Formula ”invitației” mi-a amintit de încercarea fostului ministru de externe grec, Theodoros Pangalos, de a crea un alt intermarium, și anume unul balcanic, cuprins între Marea Neagră, Marea Egee și Marea Ioniană, sub patronajul Rusiei; inițiativă zădărnicită atunci de o Românie cu vrednice ambiții de lider regional și opțiuni politice euro-atlantice. „, afirmă Severin pe blogul personal.

Continuarea o puteți citi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *