Skip to content
Politică

Adrian Severin răspunde criticilor: tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului Român

flux24.ro

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin a stârnit un val de critici joi seara din partea românilor pe rețelele de socializare, din cauza prezenței sale în loja principalilor oficiali europeni, considerată a fi deadecvată din cauza scandalului de corupție de acum 5 ani când niște jurnaliști britanici sub acoperire au încercat s-i ofere mită cu scopul de a face lobby pentru niște modificări legislative.

Adrian Severin a avut o reacție dură pe contul său de socializare, în primul rând sugerând că autoritățile ar trebui să acționeze precum au acționat cele din Franța și Belgia în cazul Vestelor Galbene:

#rezist vrea să protesteze împotriva UE. Autoritățile române vor trebui să aplice metodele folosite la Paris, Genova, Frankfurt, Bruxelles… 

Deși reacțiile internauților au fost unele de furie și indignare, fostul europarlamentar a mai postat o replică, întâmpinată cu și mai multă indignare din partea internauților:

 

”Foarte preocupați de locul lor în România, tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului român la acest ceremonial. Profitând de faptul că tehnologia actuală permite oricărui nevolnic să își expună prostia în atenția tuturor, tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești.

Pe mine, ca și pe toți aceia preocupați de locul României în istorie, acest aspect ne-a interesat prea puțin. Am găsit în el cel mult expresia unui simbol. Simbolul faptului că națiunea aceasta nu piere numai pentru că o mână de nemernici sau de rătăciți o doresc.” a afirmat Adrian Severin pe contul personal de facebook.

Politicianul a fost condamnat în 2016 pentru luare de mită și trafic de influență, fiind condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

12 comentarii la “Adrian Severin răspunde criticilor: tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului Român

  1. Tu esti un neispravit si condamnat penal, ai avut tupeul sa te faci/ne faci de ras la Bruxelles incercand sa iei MITA, neispravitule!!! CINE POATE FI MAI NEISPRAVIT DECAT TINE, DOAR PSD-ALDE -UDMR in frunte cu capii lor si continuind asa, la vale, pana la ultimul lor sustinator si votant!!!!

  2. Nesimțitule NU AVEAI CE SA CAUTI ACOLO. Tu ești un exponent RAU al acestui ansamblu de instituții (numit generic UE). Ai fost prins „la furat”. La vremea aceea ceilalți mânjiți odată cu tine mă ar au făcut un gest de onoare și și-au dat atunci demisia. Tu nici macar atâta onoare nu ai avut. Încetează sa te mai autovictimizezi. Nu tu „stat paralel” ….nimic….pe acolo pe la UE. Încetează ! Ești doar un condamnat !

  3. Bun si-a efectuat pedeapsa si acum a fost invitat sa patricipe , care-i problema ? ? ? Noi trebuie sa-i ajutam sa-si recapete increderea in ei. nu tot asta spuneti ? El a dorit sa-si vada vechii colegi. Oricum sunt convinsa ca alaturi de Adrian Nastase el chiar a facut ceva pentru aderarea Romaniei . Haideti sa nu mai fim carcotasi si sa murdarim tot ce ne-nconjoara. , ar fi bine fiecare sa incerce sa fie mai putin rau in aceasta perioada .

  4. Severin asta nu e prost…Numai ca tara asta nu de minti destepte a dus lipsa. A dus lipsa de caractere. Si daca are curaj, despre asta trebuie sa vorbeasca… Nu de alta, dar o minima decenta i-ar fi impus ca dupa iesirea din puscarie, sa stea in casa o vreme nu sa iasa ca paduchele in frunte.

  5. Condamnatule, oamenii s-au impiedicat de locul tău pentru că pute a căcat ! Și ai împrăștiat mirosul tău pestilențial peste tot. Bagă-ți capul în budă și trage apa, să fie cu acid !

  6. Un fost Președinte NU a fost invitat la această ceremonie dar…..au fost invitați niște condamnați și copii alor „” preainaltilor aleși. Este corect?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *