Skip to content
Sport

Adrian Stoian nu vrea ca Becali să aibă motive să-l critice

Mijlocaşul Adrian Stoian, transferat de FCSB de la Crotone, vrea să-şi demonstreze calităţile la noua sa echipă şi să nu-i dea ocazia lui Gigi Becali să îl critice.

“Criticile sunt normale dar sper ca împreună cu echipa mea să nu îi dăm posibilitatea Domnului Becali să ne critice. Eu nu cred că am făcut un pas înapoi, cred că am făcut un pas înainte pentru că există posibilitatea să joc în cupele europene și Steaua se bate la titlu an de an. Gândul meu este la titlu, acesta este obiectivul principal al Stelei”, a spus Stoian în cantonamentul din Spania.

Adrian Stoian, 28 de ani, a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip. În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi două meciuri pentru echipa naţională a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *