Skip to content
Sport

Adrian Stoian, pe făraş? „Italianul” nu e pe placul Becali

Adrian Stoian se anunța lovitura de mercato a FCSB în perioada de iarnă. Jucătorul crescut la Școala de fotbal a lui Gică Popescu, de către Paul Răducan, cu 95 de meciuri în Serie A și 116 în Serie B, a decis în luna ianuarie să lase Italia și să revină în fotbalul românesc. A ales FCSB, la insistențele lui Mihai Stoica, managerul care l-a determinat pe Gigi Becali să accepte transferul.

Adrian Stoian, misterul de la FCSB. „L-a convins” pe Gigi Becali în 45 de minute!

N-a dansat decât o repriză, parafrazând o peliculă celebră. Cel puțin până acum. Adrian Stoian a debutat titular la FCSB în remiza de la Călărași, dar la pauză a fost înlocuit. A fost folosit în tandem cu Nedelcu în fața apărării, a greșit destule mingi și nu a părut să facă parte din acest film.

Într-adevăr, e foarte greu, chiar imposibil să cataloghezi un jucător după o repriză, dar Gigi Becali are „nasul” prea fin ca să nu-și dea seama… L-a „torpilat” pe Stoian la finele meciului. „Cum să iei campionatul cu ăla din Italia (n.r. – Adrian Stoian)? Eu habar nu aveam de el. Nici în față, în spate nimic. Nu ai cum să iei campionatul așa”, a atacat Becali după 1-1 la Călărași, scrie fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *