Skip to content
Maramureș Știri locale

Adrian Todoran (PMP): În 6 decembrie vă cerem un vot de susținere, cei care vrem să schimbăm România în bine

Facebook

Adrian Todoran, candidat PMP pentru Maramureș la alegerile parlamentare, a declarat într-un video pe pagina sa oficială de Facebook că „el este cel care s-a bătut pentru redeschiderea piețelor și singurul care a cerut redeschiderea bisericilor”.

Deputatul PMP la Maramureș este împotriva căsătoriilor persoanelor de același sex, motivând că „România trebuie să fie o țară creștină în continuare”.

„Alături de consilierul județean PMP Adrian Vlad, în Maramureșul istoric. Un loc unde credința, tradiția și oamenii buni rămân valorile ce ne definesc.

Mulțumesc, Vlad, pentru susținere!”, a scris Adrian Todoran pe Facebook.

„Dragi prieteni, vă salut și vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. În calitate de parlamentar, 2016-2020, țin să vă aduc aminte că am fost singurul, și mă mândresc cu acest lucru, care a cerut redeschiderea bisericilor.

Un lucru normal într-o societate greu încercată. Vă spun cu mâna pe inimă că sunt cel care m-am bătut pentru redeschiderea piețelor. În România, în Maramureș, piețele trebuie să rămână deschise pentru că acolo sunt producătorii noștri, acolo sunt comercianții noștri.

Nu putem să punem economia la pământ. Nu putem să ne batem joc de acei oameni care mai muncesc în această țară. Îmi doresc ca România să fie o țară creștină, în continuare.

Sunt împotriva căsătoriilor cuplurilor de același sex. Deși am fost criticat pentru mentalitatea mea mai <<învechită>>, susțin în România ca adopțiile să poată fi făcute de cupluri de sexe diferite, femeie și bărbat.

Așa mi se pare normal și creștinește. Așa să ne ajute Dumnezeu, iar în 6 decembrie vă cerem un vot de susținere pentru noi, cei care vrem să mai schimbăm România în bine”, a declarat Adrian Todoran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *