Skip to content
Politică

Adrian Todoran (PMP): Sunt primul parlamentar care a cerut redeschiderea bisericilor. Biserica este spitalul sufletelor noastre

facebook/adrian todoran

Deputatul PMP Adrian Tudoran afirmă într-un clip postat pe pagina sa de Facebook că este primul parlamentar român care a cerut în plen redeschiderea bisericilor pe 6 mai, în perioada de carantină.

Susţin cu tărie în continuare proiectul ca în România să existe căsătorie doar între un bărbat şi o femeie. Sunt primul parlamentar, care a cerut pe 6 mai redeschiderea bisericilor, deoarece Biserica este spitalul sufletelor noastre. Aceste lucruri ţin de moralitate, de neamul nostru creştin” a spus Todoran.

El a promis că şi în viitorul mandat va susţine valorile creştine: „Vă asigur că în mandatul din 2020-2024 mă voi împotrivi căsătoriilor persoanelor de acelaşi sex. Nu este moral într-o ţară creştină. De asemenea sunt împotriva adopţiilor de către persoanele de acelaşi sex. România este o ţară creştină iar valorile morale trebuie să rămână la baza societăţii noastre. Depinde de noi să păstrăm aceste lucruri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *