Skip to content
Puterea Știrilor Video

Adrian Țuțuianu dă din casă: cum a ajuns Tudorel Toader ”oaia neagră” pentru PSD-iști

Invitatul celei mai recente ediții video ”Puterea Știrilor” a fost senatorul PRO România de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Acesta a vorbit în cadrul interviului video, printre altele, și despre amânarea votului în cazul lui Tudorel Toader, ministrul Justiției. Amintim că moțiunea simplă intitulată „Tudorel Toader și PSD-ALDE, luați mâinile murdare de pe Justiție!”, inițiată de PNL si USR, trebuia supusă votului, miercuri la ora 12:00, în plenul Camerei Deputaților, însă ședința a fost suspendată pentru că deputații PSD au chiulit în masă.

În acest context, senatorul Adrian Țuțuianu a oferit detalii, în exclusivitate pentru PSnews.ro, legate de motivele nemulțumirii PSD-iștilor la adresa lui Tudorel Toader. Concret, faptul că nu a dat amnistia, că nu a primit repunerea în termen pentru toți cei condamnați de completurile de 5, că noile prevederi ale Codurilor Penale n-au intrat încă în vigoare și că Augustin Lazar mai e încă în funcție, l-au făcut pe Tudorel Toader să ajungă ”oaia neagră” a Guvernului, motiv pentru care, potrivit lui Țuțuianu, ministrul Justiției va fi remaniat.

Social-democrații au fost prezenți în Parlament, au avut o ședință de grup, a relatat și presa și cunosc și eu din interior că au fost discuții foarte dure și atacuri la domnul Tudorel Toader din partea mai multor deputați PSD, care i-au reproșat că nu ascultă de PSD și că nu pune în aplicare programul de guvernare. Tudorel Toader a promis o OUG pentru completurile de 5, care vine să îi rezolve problema lui Dragnea, OUG promisă de aproape 2 luni nu există nici astăzi. A promis o a doua ordonanță care să preia, ceea ce a trecut de  controlul de constituționalitate din Codul Penal și Codul de Procedură Penală, a fost pus în situația de a accepta o OUG pe amnistie și grațiere și rămâne nerezolvată problema cu procurorul general al României, Augustin Lazăr”, a declarat Adrian Țuțuianu la Puterea Știrilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *