Skip to content
Alegeri Puterea Știrilor Video

Adrian Țuțuianu, Mihai Tudose și Daniel Constantin, pe lista PRO România la europarlamentare: Vrem un scor de două cifre!

proromania.ro

Invitat recent la ediția video ”Puterea Știrilor”, senatorul PRO România de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit despre pregătirile partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Întrebat ce nume se vor regăsi pe lista PRO România pentru europarlamnentare, Țuțuianu a declarat că vor fi toți deputații și senatorii PRO România, printre aceștia aflânduse fostul premier Mihai Tudose și fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin.

”Toți deputații și senatorii PRO România vor fi pe listă, pentru că fiecare are în județele de unde vine un electorat propriu care este atașat. De asemenea, mulți dintre noi suntem și personalități publice, cu o mai mare sau mai mică anvergură la nivel național. Și eu voi fi pe această listă, repet, nu plec nici eu la Bruxelles. Va fi și Mihai Tudose și Daniel Constantin, dar nu înseamnă că plecăm. Vom decide care sunt cei 3, 4 care ar putea să fie eligibili pentru că noi ne-am propus un scor care să înceapă cu două cifre și să fie de cel puțin 10%”, a declarat Adrian Țuțuianu la ”Puterea Știrilor”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *