Skip to content
Politică

Adrian Țuțuianu, precizări despre stadiul negocierilor: Am discutat cu toate partidele politice

Inquam Photos / George Calin

Fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu a declarat miercuri, la Târgoviște, că a purtat discuții cu mai multe partide și că nu a luat încă o decizie, mai ales că aceasta implică poziționarea împotriva PSD.

Se scriu tot felul de bazaconii legat de intentiile mele politice. Eu nu am batut la usa nimanui, la usa mea au batut toti. Am discutat cu toate partidele politice, cu conducerea lor nationala, la initiativa acestor partide. Fiecare mi-a facut o oferta pe care o analizez. Nu am luat o decizie, este dificil, v-am spus că am dificultăți azi de a mă poziționa împotriva PSD după 20 de ani. Voi decide după ce analizez cum merg dosarele din instanță (in care contesta excluderea din PSD – n.r.). La momentul ăsta sunt într-un blocaj total. Dacă voi constata că blocajul continuă și nu este util să pierd doi ani din viața mea, poate voi decide că e mai util să renunț la litigii și să îmi văd de drumul meu”, a precizat politicianul.

" "
" "
 Adrian Țuțuianu și-a dat termen o lună pentru a decide asupra viitorului său politic.

Imi mai rezerv luna aceasta de meditatie, vad cum merg dosarele, discut cu colegii din PSD care au ramas langa mine, voi discuta și cu toți primarii. Nu voi alege nici drumul cel mai ușor, ci drumul pe care eu cred că mă voi putea exprima cel mai bine din punct de vedere politic”, a declarat Țuțuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *